Bel ons: 0348 - 69  07 00
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u geinteresseerd geworden in een van onze diensten? Stuur uw gegevens in een mail en wij nemen zo spoedig contact met u op. Wij verwelkomen al uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Bent u geinteresseerd geworden in een van onze diensten? Hieronder vindt u onze contactgegevens.

De Bruijn Adviesgroep
Plantsoen 6D
3441 EL Woerden

0348-691300
06-13627225

Aandacht voor uw bedrijf, dat is enorm belangrijk. Hoe staat mijn bedrijf ervoor? Moet ik gaan investeren? Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf weer boven water komt? Belangrijke vragen om over na te denken. Dat is onze ervaring.

Aangenaam, mijn naam is Jaap de Bruijn. Ik ben ruim dertig jaar eigenaar van een administratiekantoor voor, onder andere, de MKB’er. Het is onze passie om met u, als ondernemer, na te denken over de mogelijkheden binnen en met uw bedrijf.

Op deze website kunt u meer informatie vinden over de diensten waarbij wij u kunnen assisteren. Denk bijvoorbeeld aan; bedrijfsreorganisaties, bedrijfsoverdrachten, bedrijfsfinancieringen of directieadvisering.

Daarnaast zijn wij Zelfstandig Adviseur van de RegioBank. De bank zonder poespas en gedoe, maar goede producten met een heldere uitleg. U kunt bij ons terecht voor sparen, betalen en hypotheken, voor uzelf, maar ook als bedrijf.

Wilt u meer informatie of gewoon even sparren? Neem gerust contact met ons op. 

De toekomst van uw bedrijf: staat u aan het begin of komt u op een kantelpunt? Denkt u aan nieuwe investeringen, uw bedrijf reorganiseren of wilt u uw bedrijf (ver)kopen? En u wilt met een onafhankelijke partij even sparren over de mogelijkheden? Ik kan u adviseren.

Bedrijfsreorganisatie

Na het beoordelen van uw financiële gegevens kan het soms nodig zijn om uw bedrijf te reorganiseren. Samen met u gaan we het financieel rendement weer optimaliseren. We gaan opzoek naar mogelijkheden waardoor uw bedrijf nog beter gaat presteren.

Bedrijfsoverdracht

Uw wilt een bedrijf kopen of verkopen? Er zijn veel zaken die komen kijken bij deze veranderingen, zakelijk, maar ook privé. Tijdens zo’n aan- of verkoopproces ben ik een uw adviesorgaan. Ik begeleid, behartig uw belangen en geef financieel advies.

Bedrijfsfinanciering

U wilt investeren, want dat past nu goed bij de voortgang van uw bedrijf. Alleen u ziet door de bomen het bos niet meer. Welke partij moet u kiezen? Welke heeft de beste voorwaarden? Ik wil als onafhankelijk adviseur graag met u meekijken.

Directieadvisering

U moet een bedrijf draaiende houden, uw personeel aansturen en nadenken over uw marketing. Daarbij kan echt ondernemen en objectief nadenken over de toekomst van uw bedrijf er wel eens bij inschieten. Ik beoordeel de cijfers en trek daaruit mijn conclusies over de voortgang van u bedrijf. En dan kunnen we verder gaan denken. Ik denk rationeel mee, ik sta achter u als directie en ik geef suggesties en tips. 

U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of goed advies van iemand die kent. Iemand die op de hoogte is van uw financiële- en persoonlijke situatie. Dat is bankieren bij de RegioBank.

U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en uw hypotheek. Zowel voor uzelf als voor uw bedrijf. En u regelt uw bankzaken op uw manier: op kantoor, thuis via internet  of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

U wordt op ons kantoor geholpen door deskundig personeel. We bedienen het gebied: Woerden, Kamerik, Harmelen, Zegveld, Waarder, Linschoten, Zwammerdam, Nieuwerbrug, en De Meern (Leidsche Rijn).

Komt u binnenkort kennismaken? De koffie staat klaar.

Meer informatie over de RegioBank? Klik hier.

 

 

 

 

"Neemt u de tijd om na te denken over de (financiële) toekomst van uw bedrijf?"