Aandacht voor je bedrijf, dat is enorm belangrijk.

Hoe staat mijn bedrijf ervoor? Moet ik gaan investeren? Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf weer boven water komt? Belangrijke vragen om over na te denken. Dat is onze ervaring.

Aangenaam, mijn naam is Jaap de Bruijn.

Ik ben ruim dertig jaar eigenaar van een administratiekantoor voor, onder andere, de mkb’er. Het is onze passie om met jou, als ondernemer, na te denken over de mogelijkheden binnen en met jouw bedrijf.
Door mijn ruime ervaring heb ik een grote expertise opgebouwd voor de administratieopbouw van bedrijven. Van daaruit zijn er diverse diensten die ik voor je kan verzorgen.

Je kunt hierbij denken aan:
• bedrijfsadministratie
• loonadministratie
• fiscale zaken
• tussentijdse rapportages
• jaarrekeningen

Je doet graag zelf je administratie, maar wilt graag dat iemand meekijkt? Dat kan. Via een digitale weg kun je je administratie bijhouden en verwerken. Ik kijk over je schouder mee in de voortgang en kan je, wanneer nodig, adequaat helpen en adviseren.

Bedrijfsadvies

De toekomst van je bedrijf: sta je aan het begin of kom je op een kantelpunt? Denk je aan nieuwe investeringen, je bedrijf reorganiseren of wil je je bedrijf (ver)kopen? En je wilt met een onafhankelijke partij even sparren over de mogelijkheden? Ik kan je adviseren.

Bedrijfsreorganisatie

Na het beoordelen van je financiële gegevens kan het soms nodig zijn om je bedrijf te reorganiseren. Samen met jou gaan we het financieel rendement weer optimaliseren. We gaan op zoek naar mogelijkheden waardoor u jouw bedrijf nog beter gaat presteren.

Bedrijfsoverdracht

Je wilt een bedrijf kopen of verkopen? Er zijn veel zaken die komen kijken bij deze veranderingen, zakelijk, maar ook privé. Tijdens zo’n aan- of verkoopproces ben ik je adviesorgaan. Ik begeleid, behartig je belangen en geef financieel advies.

Bedrijfsfinanciering

Je wilt investeren, want dat past nu goed bij de voortgang van je bedrijf. Alleen je ziet door de bomen het bos niet meer. Welke partij moet je kiezen? Welke heeft de beste voorwaarden? Ik wil als onafhankelijk adviseur graag met je meekijken. (https://www.debruijnbedrijfsfinancieringen.nl)

Directieadvisering

Je moet een bedrijf draaiende houden, je personeel aansturen en nadenken over je marketing. Dan kan echt ondernemen en objectief nadenken over de toekomst van je bedrijf er wel eens bij inschieten. Ik beoordeel de cijfers en trek daaruit mijn conclusies over de voortgang van je bedrijf. En dan kunnen we verder gaan denken. Ik denk rationeel mee, ik sta achter je als directie en ik geef suggesties en tips.

Contactgegevens

J. de Bruijn
j.debruijn@debruijnadviesgroep.nl
06 13627225
0348 691300