Aandacht voor uw bedrijf, dat is enorm belangrijk.

Hoe staat mijn bedrijf ervoor? Moet ik gaan investeren? Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf weer boven water komt? Belangrijke vragen om over na te denken. Dat is onze ervaring.

Aangenaam, mijn naam is Jaap de Bruijn.

Ik ben ruim dertig jaar eigenaar van een administratiekantoor voor, onder andere, de MKB’er. Het is onze passie om met u, als ondernemer, na te denken over de mogelijkheden binnen en met uw bedrijf.
Door mijn ruime ervaring heb ik een grote expertise opgebouwd voor de administratieopbouw van bedrijven. Van daaruit zijn er diverse diensten die ik voor u kan verzorgen.

U kunt hierbij denken aan:
• bedrijfsadministratie
• loonadministratie
• fiscale zaken
• tussentijdse rapportages
• jaarrekeningen

U doet graag zelf uw administratie, maar wilt graag dat iemand meekijkt? Dat kan. Via een digitale weg kunt u uw administratie bijhouden en verwerken. Ik kijk over uw schouder mee in de voortgang en kan u, wanneer nodig, adequaat helpen en adviseren.

Bedrijfsadvies

De toekomst van uw bedrijf: staat u aan het begin of komt u op een kantelpunt? Denkt u aan nieuwe investeringen, uw bedrijf reorganiseren of wilt u uw bedrijf (ver)kopen? En u wilt met een onafhankelijke partij even sparren over de mogelijkheden? Ik kan u adviseren.

Bedrijfsreorganisatie

Na het beoordelen van uw financiële gegevens kan het soms nodig zijn om uw bedrijf te reorganiseren. Samen met u gaan we het financieel rendement weer optimaliseren. We gaan op zoek naar mogelijkheden waardoor uw bedrijf nog beter gaat presteren.

Bedrijfsoverdracht

Uw wilt een bedrijf kopen of verkopen? Er zijn veel zaken die komen kijken bij deze veranderingen, zakelijk, maar ook privé. Tijdens zo’n aan- of verkoopproces ben ik uw adviesorgaan. Ik begeleid, behartig uw belangen en geef financieel advies.

Bedrijfsfinanciering

U wilt investeren, want dat past nu goed bij de voortgang van uw bedrijf. Alleen u ziet door de bomen het bos niet meer. Welke partij moet u kiezen? Welke heeft de beste voorwaarden? Ik wil als onafhankelijk adviseur graag met u meekijken. (https://www.debruijnbedrijfsfinancieringen.nl)

Directieadvisering

U moet een bedrijf draaiende houden, uw personeel aansturen en nadenken over uw marketing. Dan kan echt ondernemen en objectief nadenken over de toekomst van uw bedrijf er wel eens bij inschieten. Ik beoordeel de cijfers en trek daaruit mijn conclusies over de voortgang van uw bedrijf. En dan kunnen we verder gaan denken. Ik denk rationeel mee, ik sta achter u als directie en ik geef suggesties en tips.

Contactgegevens

J. de Bruijn
j.debruijn@debruijnadviesgroep.nl
06 13627225
0348 691300