Wie wij zijn? Wij zijn de Bruijn Adviesgroep. Een financieel dienstencentrum gevestigd in het centrum van Woerden.

Ons werk bestaat uit advies en bemiddeling voor onze klanten op het gebied van hypotheken, kredieten, verzekeringen, bedrijfsadministratie en bedrijfsfinancieringen.

Dit doen wij elke dag met jouw belang als uitgangspositie. Al onze medewerkers werken elke dag met het principe: ‘Wat is de optimale oplossing voor onze klant?’ Ze streven naar een hoogwaardig(e) advies/oplossing voor de best mogelijke prijs.
Hiervoor werken we samen met een heel groot aantal verzekeraars, geldverstrekkers en banken en kunnen we onafhankelijk zoeken naar de beste producten en oplossingen binnen ons netwerk.

Daarnaast streven wij als De Bruijn Adviesgroep naar het beste advies voor jouw situatie, nu en in de toekomst. Dit realiseren wij door het volgen van de actuele vakinformatie en het behalen en onderhouden van de benodigde vakdiploma’s. Zo blijven onze medewerkers op de hoogte van de relevante informatie, wat voor een goed advies noodzakelijk is.

We zijn een familiebedrijf waarin we ons sinds 1976 richten op het totaaladvies voor onze klanten. Of het gaat om het verzekeren van je bezit, het realiseren van de hypotheek voor je bedrijfspand of woning, het openen van je betaal- en spaarrekening, alles is gericht op een langdurige klantrelatie. We nemen de tijd voor je, we zijn zowel telefonisch als digitaal bereikbaar. We reageren zo snel als mogelijk. Je bent bij ons op kantoor welkom of we komen bij je thuis of op je bedrijf.

Wij willen voor onze klanten een zekerheid zijn.

Een zekerheid welke heel dichtbij is. Deze mentaliteit heeft ons de afgelopen jaren veel tevreden, langdurige relaties opgeleverd en we streven ernaar dit niveau vast te houden naar de toekomst.

Zekerheid is nog nooit zo dichtbij geweest.

Ronald de Bondt & Marco Spijker

Sociaal & Lokaal betrokken

Samenleven doe je niet alleen. Iets wat we al jarenlang uitdragen. We staan als De Bruijn Adviesgroep, zelfstandig intermediair van RegioBank; de buurtzame bank, bekend om de lokale betrokkenheid. Dit doen we door aanwezig te zijn in de binnenstad van Woerden. Maar ook door het sponsoren van diverse (lokale) goede doelen, sportverenigen en evenementen. We zijn er van overtuigd dat we samen verder komen dan alleen.