Spaarrekening

Voor uzelf, uw partner of samen

Sparen bij RegioBank kan op verschillende manieren. Met een variabele rente of een vaste (deposito) rente. Met de spaarrekeningen van RegioBank kunt u met zekerheid sparen voor die nieuwe auto, fijne vakantie of aanvulling op uw pensioen. Deze spaarrekening wordt geopend in combinatie met een betaalrekening bij RegioBank.
Onze RegioBank adviseur helpt u graag de mogelijkheden voor sparen te onderzoeken.

Mobiel bankieren app of online

Met de RegioBank Mobiel Bankieren app of online op mijn RegioBank heeft u altijd toegang tot uw spaarrekening. Hier kunt u geld overmaken of uw saldo checken wanneer u maar wilt. De app en mijn RegioBank voldoen aan alle veiligheidseisen. U logt eenvoudig in met uw persoonlijke code of, als uw telefoon dit toestaat, met uw vingerafdruk.

Er zijn verschillende soorten spaarmogelijkheden voor uzelf:
• Sparen met variabele rente
• Sparen met vaste (deposito) rente
• Sparen met fiscale voordelen (bancaire lijfrente)

Spaarrekening voor uw kind

Jong(Wijs) geleerd is oud gedaan

Sparen moet je leren. Voor een mooie toekomst van uw kind kunt u niet vroeg genoeg beginnen met sparen. Voor hun studie of opleiding bijvoorbeeld, hun rijbewijs of om ze te kunnen helpen bij de aankoop van hun eerste huis.
RegioBank heeft verschillende spaarmogelijkheden voor kinderen. Onze RegioBank adviseur helpt u graag de juiste spaarrekening te openen voor uw kind.

Uw kind leren sparen

Sparen in een spaarpot is de eerste start van een succesvolle spaarrekening voor uw kind. Hiermee leert u uw kind zelfstandig sparen en de waarde van geld ontdekken. Vraag daarom aan onze RegioBank adviseur naar de rode spaarvarkens van RegioBank.

Spaarrekening voor uw kind
• Zelf leren sparen bij de bank
• Voor de studie van uw kind
• Elk jaar Kinderspaarweken bij RegioBank