Spaarrekening

Voor jezelf, je partner of samen

Sparen bij RegioBank kan op verschillende manieren. Met een variabele rente of een vaste (deposito) rente. Met de spaarrekeningen van RegioBank kun je met zekerheid sparen voor die nieuwe auto, fijne vakantie of aanvulling op je pensioen. Deze spaarrekening wordt geopend in combinatie met een betaalrekening bij RegioBank.
Onze RegioBank adviseur help je  graag de mogelijkheden voor sparen te onderzoeken.

Mobiel bankieren app of online

Met de RegioBank Mobiel Bankieren app of online op mijn RegioBank heb je altijd toegang tot je spaarrekening. Hier kun je geld overmaken of je saldo checken wanneer je maar wilt. De app en mijn RegioBank voldoen aan alle veiligheidseisen. Je logt eenvoudig in met je persoonlijke code of, als je telefoon dit toestaat, met je vingerafdruk.

Er zijn verschillende soorten spaarmogelijkheden:
• Sparen met variabele rente
• Sparen met vaste (deposito) rente
• Sparen met fiscale voordelen (bancaire lijfrente)

Spaarrekening voor uw kind

Jong(Wijs) geleerd is oud gedaan

Sparen moet je leren. Voor een mooie toekomst van je kind kun je niet vroeg genoeg beginnen met sparen. Voor hun studie of opleiding bijvoorbeeld, hun rijbewijs of om ze te kunnen helpen bij de aankoop van hun eerste huis.
RegioBank heeft verschillende spaarmogelijkheden voor kinderen. Onze RegioBank adviseur helpt je graag de juiste spaarrekening te openen voor je kind.

Je kind leren sparen

Sparen in een spaarpot is de eerste start van een succesvolle spaarrekening voor je kind. Hiermee leer je je kind zelfstandig sparen en de waarde van geld ontdekken. Vraag daarom aan onze RegioBank adviseur naar de rode spaarvarkens van RegioBank.

Spaarrekening voor je kind
• Zelf leren sparen bij de bank
• Voor de studie van je kind
• Elk jaar Kinderspaarweken bij RegioBank