Bedrijfshypotheek

De zakelijke hypotheek voor de aankoop of verbouw van je bedrijfspand

Je hebt een eigen bedrijf en je wilt een bedrijfspand kopen of je huidige bedrijfspand (ver)bouwen? Dit kan met de bedrijfshypotheek van RegioBank. Heb je al een zakelijke hypotheek, maar wil je deze oversluiten voor een aantrekkelijke rente en goede voorwaarden? Onze RegioBank adviseur helpt je graag bij het realiseren van een zakelijke hypotheek die bij je past.

Lees hier meer over de kosten en rentetarieven van de RegioBank bedrijfshypotheken.

Een bedrijfshypotheek van RegioBank
• Tussen de € 50.000,- en € 1 miljoen.
• Lange looptijd tot wel 20 jaar.
• Standaard tot 80% financiering van de marktwaarde en soms wel tot 90%.

Rekening-courant Krediet

De flexibele financiële ruimte om te kunnen ondernemen

Met een zakelijk krediet van RegioBank kun je tot een afgesproken bedrag rood staan op je zakelijke rekening. Dat noemen we Rekening-courant Krediet. Handig als je soms extra financiële ruimte nodig hebt voor je bedrijf.

Dit kan bijvoorbeeld wanneer je de nieuwe seizoensvoorraad voor je winkel wilt kopen of langer dan normaal moet wachten op de betaling van je openstaande facturen.

Het Rekening-courant Krediet is gekoppeld aan je zakelijke betaalrekening bij RegioBank. Het Rekening-courant Krediet geeft je de financiële speelruimte om te kunnen blijven ondernemen. Je neemt flexibel geld op en stort dit ook weer terug. Onze RegioBank adviseur helpt je graag de mogelijkheden voor een Rekening-courant Krediet onderzoeken.

Zakelijk krediet bij RegioBank
• Flexibel geld opnemen en terugstorten
• Rood staan op uw zakelijke rekening met een kredietlimiet tot € 50.000
• Elke dag opzeggen zonder extra kosten