Bedrijfshypotheek

De zakelijke hypotheek voor de aankoop of verbouw van uw bedrijfspand

U heeft een eigen bedrijf en u wilt een bedrijfspand kopen of uw huidige bedrijfspand (ver)bouwen? Dit kan met de bedrijfshypotheek van RegioBank. Heeft u al een zakelijke hypotheek, maar wilt u deze oversluiten voor een aantrekkelijke rente en goede voorwaarden? Onze RegioBank adviseur helpt u graag bij het realiseren van een zakelijke hypotheek welke bij u past.

Lees hier meer over de kosten en rentetarieven van de RegioBank bedrijfshypotheken.

Een bedrijfshypotheek van RegioBank
• Tussen de € 50.000,- en € 1 miljoen.
• Lange looptijd tot wel 20 jaar.
• Standaard tot 80% financiering van de marktwaarde en soms wel tot 90%.

Rekening-courant Krediet

De flexibele financiele ruimte om te kunnen ondernemen

Met een zakelijk krediet van RegioBank kunt u tot een afgesproken bedrag rood staan op uw zakelijke rekening. Dat noemen we Rekening-courant Krediet. Handig als u soms extra financiële ruimte nodig heeft voor uw bedrijf.

Dit kan bijvoorbeeld wanneer u de nieuwe seizoensvoorraad voor uw winkel wilt kopen of langer dan normaal moet wachten op de betaling van uw openstaande facturen.

Het Rekening-courant Krediet is gekoppeld aan uw zakelijke betaalrekening bij RegioBank. Het Rekening-courant Krediet geeft u de financiële speelruimte om te kunnen blijven ondernemen. U neemt flexibel geld op en stort dit ook weer terug. Onze RegioBank adviseur helpt u graag de mogelijkheden voor een Rekening-courant Krediet onderzoeken.

Zakelijk krediet bij RegioBank
• Flexibel geld opnemen en terugstorten
• Rood staan op uw zakelijke rekening met een kredietlimiet tot € 50.000
• Elke dag opzeggen zonder extra kosten