Particulier

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij je thuis, op vakantie of onderweg naar je werk kan er veel gebeuren. Vanzelfsprekend wil je dit zo goed mogelijk verzekerd hebben. Echter, er zijn zoveel verschillende verzekeringen en verzekeraars voor particulieren dat je soms de beste oplossing niet meer ziet.
Het is soms lastig zelf te bepalen welke verzekering het beste bij jou persoonlijk past. Onze verzekeringsadviseurs gaan daarom uit van jouw wensen en mogelijkheden. Als wij dat in beeld hebben, kunnen we samen kijken naar welke individuele verzekeringen bij jou passen.
Hierbij gaan we altijd uit van ons principe: ‘Wij willen het goed en goedkoop geregeld hebben, dus dat regelen we voor onze klanten ook!’

Zakelijk

Goed verzekerd ondernemen? Dat is maatwerk. Elk bedrijf is anders. Het ene bedrijf produceert, het andere adviseert. De een heeft personeel, de ander werkt als zzp-er. Het is dus belangrijk dat de risico’s welke je als bedrijf/ondernemer loopt op de juiste wijze in kaart worden gebracht. Samen met een adviseur van De Bruijn Adviesgroep loopt je de risico’s en de eventuele verzekeringsoplossingen door. Door het aanbieden bij verschillende verzekeraars zoeken we naar de beste oplossing voor de minste kosten.
Door middel van updategesprekken houden we alles actueel zodat je, zowel nu als in de toekomst, verzekerd bent van de juiste oplossingen.

Erkend MKB adviseur

De Bruijn Adviesgroep is een Erkend MKB adviseur. Een kwaliteitslabel dat ontvangen is na het behalen en onderhouden van de opleiding Risico Management aan de Hogeschool Avans. Een Erkend MKB-adviseur brengt alle bedrijfs- en ondernemingsrisico’s in kaart. Dit gaat uitdrukkelijk verder dan alleen verzekeren. De ondernemer krijgt ook een beeld van de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel en vergunningen. Daarna bepalen we samen met je als ondernemer welke risico’s je wilt voorkomen, beperken, zelf kan nemen of wilt verzekeren.