Wij helpen je met het regelen van de hypotheek

De aankoop van een nieuwe woning blijft natuurlijk een bijzondere aangelegenheid. Een goede begeleiding hierbij is dan ook van groot belang en kan flink in de kosten schelen. Men kan al snel door de bomen het bos niet meer zien vanwege de vele aanbieders en opties voor het sluiten van een hypotheek. Onze adviseurs zullen met hun jarenlange ervaring je van het best mogelijke advies voorzien bij De Bruijn Adviesgroep.

Wij zijn een flexibel bedrijf dat onafhankelijke adviezen verstrekt. Aan persoonlijk klantcontact wordt zeer veel waarde gehecht. Op kantoor heerst een gezellige, informele sfeer. Wij vinden het belangrijk om deze sfeer op onze klant over te brengen, zodat iedereen zich zo veel mogelijk thuis voelt. Door ons vakbekwame team zul je altijd van de beste hulp voorzien worden en wordt er maatwerk geleverd, passend bij jouw persoonlijke financiële situatie.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we de mogelijkheden voor jouw situatie en kun je met al jouw vragen bij ons terecht. Als onafhankelijk adviesbureau hebben wij de mogelijkheid om vergelijkingen te maken tussen verschillende geldverstrekkers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de beste rentetarieven en de meest gunstige voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Aankoop van een nieuwe woning
Heb je een nieuwe woning op het oog, maar weet je niet precies wat jouw financiële ruimte is? Neem contact met ons op en wij zoeken het voor je uit. Bij de aankoop van een nieuwe woning komt ontzettend veel geregel kijken en dit kan best lastig zijn. Wij ontzorgen je zo veel mogelijk en begeleiden je door heel het proces. Ons personeel zal altijd het onderste uit de kan proberen te halen om je een zo gunstig mogelijke hypotheek aan te kunnen bieden.

Oversluiten van uw huidige hypotheek
Heel veel mensen betalen te veel geld voor hun hypotheek zonder dit zelf door te hebben. Het is altijd goed om de actuele rentestanden in de gaten te houden en te vergelijken met jouw persoonlijke situatie. Kom gerust een keer langs bij ons op kantoor. Wij nemen alle opties met je door en zorgen voor een zo gunstig mogelijk rentetarief.

Verbouwen
Elk huis is op zijn tijd wel eens een keer toe aan een verbouwing. Er is een mogelijkheid om dit mee te nemen in de huidige of een nieuwe hypotheek tegen het huidige rentetarief. Er wordt een bouwdepot gecreëerd waarin jouw geld gestort wordt. Vallen de kosten van de verbouwing lager uit? Dan wordt het resterende bedrag in het bouwdepot afgelost op de openstaande hypotheek.

Verduurzamen
Heeft jouw huis al een groen energielabel? Gefeliciteerd, dan leef je een stuk voordeliger én is je huis flink meer waard. Nog geen groen energielabel? Dan wordt het nu echt tijd om te verduurzamen. Al was het maar omdat je dan serieus geld kunt besparen. Op je energiekosten, maar misschien ook op je hypotheek!

Gemiddeld zijn huizen met een groen energielabel A of B in het jaar 2021 voor € 30.000,- meer verkocht dan vergelijkbare woningen met een rood F- of G-label. Dat hebben onderzoekers van de universiteiten van Maastricht en Tilburg geconcludeerd op basis van cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Voordeel bij oversluiten
Een bijkomend voordeel van een huis met een groen energielabel is, dat je de hypotheek misschien gunstiger kunt oversluiten. Hypotheekverstrekkers belonen een groen energielabel namelijk met extra korting op de hypotheekrente. Gemiddeld levert dat zo’n € 1.000,- op gedurende de looptijd.
Ongeveer één op de vier huiseigenaren kan hiervan profiteren.

Wat moet je doen?
De beste manier om te beginnen met verduurzamen is isoleren. De eerste stappen hoeven niet veel geld te kosten, terwijl ze zichzelf in een paar jaar kunnen terugverdienen. Zeker met de huidige energieprijzen! Denk bijvoorbeeld aan spouwmuur- en vloerisolatie. Wil je een stap verder gaan?
Isoleer dan ook je dak.

Wie zal dat betalen?
Als je een energiebesparende maatregelen neemt, kun je in aanmerking komen voor max. 30% subsidie. Da’s snel verdiend! Hier lees je er meer over: https://www.verbeterjehuis.nl/
Heb je niet voldoende spaargeld om te verduurzamen? Kijk dan eens welke mogelijkheden je hypotheek biedt. Misschien kun je die onder gunstige voorwaarden verhogen. Of maak gebruik van een ‘groene lening’. Hiervoor betaal je meestal een iets lagere rente dan voor een gewone lening.

Hulp bij jouw rekensom
Zeker als je leent, is het soms lastig om te bepalen hoe snel je het geleende geld weer hebt terugverdiend. Gelukkig kun je eenvoudig hulp krijgen bij die rekensom, wij helpen je namelijk graag.

Maak dus gerust even een afspraak met ons.

Bekijk actuele rentes